vrijdag 26 oktober 2012

Sana pastasi

Ingrediënten pandispanya

  • 5 yumurta
  • 1 bardak pudra sekeri
  • 3 corba kasigi un
  • 2 corba kasigi nisasta
  • 100 gram kabuklari soyulmus ve cekilmis badem
Kremi
  • 6 corba kasigi toz sekeri
  • 1 corba kasigi kakao
  • 1 corba kasigi dolusu un
  • 2 yumurta
  • 1 paket vanilya
Bir kap icinde karistirilir. Bir bardak sut ilave edilir. Atese konur. Koyulasincaya kadar karistirarak pisirilir. 125 gr. sana konur, karistirilir, sogutulur.

Bereidingswijze
5 yumurta sarisi ile pudra sekeri 15 dk vurulur, ayrica yumurta beyazlari siki kar haline getirilir. Un, nisasta, badem, yumurta beyazlari sarilara ilave edilir, hafifce karistirilir.

Yuvarlak yaglanmis kalbinin ucte biri bos kalmak sarti ile doldurulur. Orta haraketli firinda pisirilir. 
Soguduktan sonra ortasindan 3 parcaya kesilir. Her birine krem surerek ust uste konur uzerine ve kenarlarina bol krem surulur. Butun pastaya iri, kiyilmis badem yapistirilir.




Geen opmerkingen: