vrijdag 26 oktober 2012

Cikulatali pasta

Ingrediënten

  • 5 adet yumurta
  • 100 gram pudra sekeri
  • 100 gram un
  • 1 corba kasigi kakao
  • 1 paket vanilya

Kremi
  • 250 gram margarin
  • 250 gram pudra sekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 kahve fincan ilik sut
Bir kap icinde margarin elle yumusatilir. Pudra seker ve vanilya ilave edilir. Krem gibi oluncaya kadar karistirilir. Sut azar azar ilave edilir. Karistirilir.

Bereidingswijze
Bir kap icersinde vanilya, seker, yumurtalar, yumurta teli ile yogurt gibi koyu oluncaya kadar vurulur. Un, kakao beraber elenerrek ilave edilir. Hafifce karistirilir tepsiye yag kagidi konur uzerine iki santim kalinliginda yayilir ve orta hararetteki firinda pisirilir.
Kagit cikarilir iki esit parcaya kesilir bir parcasina krem surulur, diger parca uzerine kapatilir. Ustune ve kenarlarina da krem surulur. Yesil fistik yapistirilir ustune krem veya meyva sekerlemesi ile sus yapilir.





Geen opmerkingen: